rockarolla-radio-logo
listen-live

                       .

{fcomment}

Οι NINE INCH NAILS ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ LINE UP!

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΝ?
Η επιστροφή των ΝΙΝ είναι πλέον γεγονός με πρόσφατες σχετικά τις μνήμες από την τελευταία τους περιοδεία το 2009 η οποία μάλιστα είχε παρουσιαστεί σαν τελευταία..


O Trent Reznor θα συνεργαστεί αυτή τη φορά με μέλη των  King Crimson και των  Jane's Addiction σε μια επικείμενη περιοδεία μέσα στο 2013 και στο 2014.
Μετά από 4 χρόνια όχι ακριβώς απουσίας αφού συμμετείχε σε μερικά γνωστά soundtracks, ο Reznor ανακοινώνει πλέον την επικείμενη συνεργασία του με τον  Adrian Belew  των King Crimson, με τον οποίο είχε δουλέψει και στο τελευταίο άλμπουμ των ΝΙΝ Ghost I-IV.
“Δουλέψαμε πάνω σε μερικές ιδέες, οι οποίες οδήγησαν στη σκέψη για μερικές εμφανίσεις, οι οποίες οδήγησαν στη σκέψη για το πώς ίσως θα έπρεπε να είναι πιά οι ΝΙΝ- και γιατί όχι και στην απόφαση για μια μεγαλύτερη περιοδεία!»
Το νέο  lineup της μπάντας περιλαμβάνει τον Reznor,  τον Belew,  Josh Eustis  των Telefon Tel Aviv τους εδώ και πολλά χρόνια στυλοβάτες Alessandro Cortini και  Ilan Rubin και τέλος τον Eric Avery, των Jane's Addiction.
Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις αρχές του 2014,όμως σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες πρώτες εμφανίσεις μέσα στο 2013,με πιθανότερη αυτή του καλοκαιριού ,στα πλαίσια του Lollapalooza.
O Reznor επίσης δήλωσε στο New Yorker, ότι η μπάντα πρόκειται να κυκλοφορήσει και φρέσκο υλικό μέσα στο 2014 με αρχή τα 2 νέα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στην συλλογή –best off  των ΝΙΝ που ήδη ετοιμάζεται, ενώ όλα δείχνουν πλέον και την κυκλοφορία του ένατου επίσημου άλμπουμ του συγκροτήματος!

 

Πάντως ο Reznor συνεχίζει την προσφατη του ενασχόληση με τους How to Destroy Angels,σχήμα στο οποίο συμμετέχει και η γυναίκα του Mariqueen Maandig.Το Welcome Oblivion, ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας, κυκλοφορεί στις 5 Μαρτίου.

Κώστας Πετρίδης

 

Share

{fcomment}

FACEBOOK

Twitter

TWITTER