rockarolla-radio-logo
listen-live

                       .

{fcomment}

Η συνέντευξη των Holocaust στον RockaRolla!

Ο RockaRolla Radio μίλησε με τους headliners του ROCK YOU TO HELL FESTIVAL, Holocaust, που πραγματοποιήθηκε 9 Νοεμβρίου στο Seven Sins Club της Αθήνας. Δείτε παρακάτω τι μας απάντησαν.


HOLOCAUST interview
RockaRolla: Είστε μέρος του πρώτου ROCK YOU TO HELL FESTIVAL στην Ελλάδα. Πως νιώθετε γι’ αυτό;
-Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Οι Holocaust έπαιξαν στην Αθήνα τον Μάιο του 2012, οπότε ξέρουμε ότι η μέταλ είναι πολλή ζωντανή εκεί πέρα. Ταιριάζει να υπαρχει εκεί ένα τέτοιο φεστιβάλ στην Αθήνα. Ελπίζω το φεστιβάλ να συνεχίσει να μεγαλώνει και η Αθήνα να μπει στον χάρτη ως μια «Metal Πόλη».
RockaRolla: Έχετε παίξει στο παρελθόν ξανά με κάποια από τις άλλες μπαντες του φεστιβάλ;
- Παίξαμε με τους Spartan Warrior στο Brofest στην Αγγλία και μετά τους καλέσαμε σε ένα show που κάναμε στο σπίτι μας το Εδιμβούργο της Σκωτίας. Τα πάμε πολύ καλα μ’ αυτά τα παιδιά και είναι μια πραγματικά γαμάτη metal μπαντα. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που οι Holocaust ανυπομονούν γι’ αυτό το φεστιβάλ – θα συναντηθούμε ξανά με τους Spartan Warrior. Επίσης παίξαμε με τους Medieval Steel στο Keep It True στην Γερμανία φέτος.
RockaRolla: Θυμάστε την καλύτερη στιγμή από κάποια περιοδεία της καριέρας σας;
- Για μένα, πιθανόν όταν παίξαμε στο Wacken το 1993. πέρα από αυτό που είπα πάντως, κάθε φορά είναι ξεχωριστή.
RockaRolla: Έχει περάσει αρκετός καιρός από της τελευταία σας δισκογραφική κυκλοφορία, όμως τώρα είστε επιτέλους έτοιμοι να κυκλοφορήσετε νέο αλμπουμ. Πείτε μας κάποια πραγματα γι’ αυτό;
-Το νέο αλμπουμ θα έχει τίτλο «Sweet Liberty». Κυκλοφορήσαμε τρία τραγούδια από το αλμπουμ στο EP «Expander», τα «Shine Out», «Observer One» και το ομότιτλο «Expander». Το «Sweet Liberty» θα περιέχει συνολικά 13 κομμάτια.
RockaRolla: Υπάρχουν κάποιοι guests σ’ αυτό το νέο αλμπουμ;
- Όχι, μόνο εγώ, ο Scott κι ο Mark.
RockaRolla: Τι να περιμένουν οι φαν από το νέο σας αλμπουμ; Πόσο διαφέρει από τους προηγούμενους δίσκους σας;
-Η μεγαλύτερη διαφορά είναι το πόσο ΘΕΤΙΚΟ είναι το «Sweet Liberty». Όλα τα προηγούμενα αλμπουμ των Holocaust περιέχουν πολύ σκοτάδι και αναταραχή (το τελευταίο αλμπουμ «Primal» ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένο). Όλο το «Sweet Liberty» προέρχεται από ένα πολύ αισιόδοξο και χαρούμενο μέρος.
RockaRolla: Έχετε κάποια σχέδια για το μέλλον μόλις τελειώσει αυτή η περιοδεία;
-Θέλουμε να πάμε σε ένα μέρος όπου να μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε πλήρες ωράριο. Υπάρχει πραγματικά ορμή στην μπαντα αυτή τη στιγμή και θα το συνεχίσουμε αυτό. Θα υπάρξουν κι άλλες περιοδείες, κι άλλες συνθέσεις και ηχογραφήσεις, κι άλλο από τα παντα βασικά.
RockaRolla: Κλείστε την συνέντευξη όπως θέλετε με ένα μήνυμα στους οπαδούς σας στην Ελλάδα και γενικά.
-Όταν οι Holocaust επέστρεψαν το 2011 η Ελλάδα ήταν η πρώτη που μας καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό. Η περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο την άνοιξη του 2012 ήταν φοβερή εμπειρία. Ήταν για πολλούς λόγους μια μεγάλη πρόκληση, γιατί ο Mark δεν μπορούσε να έρθει και έπρεπε να πάρουμε τον Lew Harrison στο μπάσο την τελευταία στιγμή. Είχα να παίξω live πάνω από 10 χρόνια κι όμως κάθε show σ’ εκείνη την περιοδεία ήταν φανταστικό εξαιτίας των φαν. Από εκείνον τον καιρό οι Έλληνες οπαδοί ήταν ανυποχώρητοι υποστηρικτές μας, οπότε είναι χαρά μας να επιστρέφουμε να παίξουμε στην Αθήνα. Ανυπομονούμε!

για τον Rockarolla Radio

Άννα Μαρία Κέκια

Share

{fcomment}

FACEBOOK

TWITTER

Twitter